Přeskočit na hlavní obsah

Nové PDF reporty v Creditchecku: Přehledná data vždy po ruce

Víme, že v 99 % případů pracujete s webovými reporty nebo prověřujete dodavatele a klienty přímo ze svého ERP či CRM systému. I tak ale určitě oceníte vylepšenou možnost stahování PDF reportů. Jejich nová podoba vám přinese potřebnou flexibilitu a usnadní sdílení dat.

Proč by vás PDF reporty měly zajímat?

Někdy stačí rychlý přehled na jedné stránce, jindy zase potřebujete kompletní analýzu. PDF reporty jsou ideální, když archivujete informace o obchodních partnerech pro pozdější použití, například kvůli auditu a kontrole. A také když chcete sdílet důležité podklady s kolegy, kteří nemají přístup ke Creditchecku nebo potřebují přehledy v tisknutelné podobě.

Jaké reporty si můžete stáhnout

Jednostránkový report

Začněme u toho nejjednoduššího – jednostránkového reportu. Když říkáme "jednoduchý", myslíme tím opravdu jednoduchý. Na jedné stránce máte přehled o všem podstatném – semafor rizikovosti firmy, obrat, kreditní limity… zkrátka vše, co potřebujete pro rychlé rozhodnutí nebo přehled.

Kompletní report

Pokud se potřebujete ponořit hlouběji do dat, kompletní report je přesně to, co hledáte. Je obsáhlejší než jednostránková verze, ale pořád se drží přehledného formátu, který se snažíme držet v rozsahu do 20 stran. Máte v něm uvedenu většinu informací z webového reportu, ale bez zbytečného zahlcení detaily. 


Kompletní report plus

A teď něco pro ty, kteří milují každou drobnost. Kromě všech informací, které obsahuje Kompletní report zde najdete i historické údaje a další detaily, které se do běžného reportu nevešly. U větších firem se může stát, že tento report bude mít stovky stran, ale někdy právě to potřebujete – obzvlášť, když jde o velkou zakázku nebo dlouhodobého partnera.

Vazby

Zajímá vás, jak jsou firmy mezi sebou propojené? Report Vazby vám to ukáže. Je to diagram, který zobrazuje vlastnická a ekonomická propojení mezi firmami. Může být užitečné vědět, kdo má koho "pod palcem", že?

Exekuce (CEE)

Tento report vám pomůže zjistit, zda prověřovaná firma čelí finančním problémům, které by mohly ohrozit vaše obchodní vztahy a zobrazuje výsledky prověření v Centrální Evidenci Exekucí.


A pokud Creditcheck ještě nevyužíváte, možná právě teď je ten správný čas to změnit – vyzkoušejte si prověřování obchodních partnerů po celých 7 dní zdarma - uvidíte, jak snadné a efektivní může být.

Chci to vyzkoušet >>