Přeskočit na hlavní obsah

Důležitá změna v Creditcheck semaforu v ERP systémech od 1. ledna 2025


Od 1. ledna 2025 vstoupí v platnost významná změna týkající se využití funkce Creditcheck semaforu v ERP systémech. Chtěli bychom vás proto s dostatečným předstihem informovat o všech důležitých detailech, aby vše proběhlo hladce a k maximální spokojenosti vašich klientů.

Koho se změna týká?

Tato změna se týká všech našich partnerů, jejichž seznam najdete v sekci Integrační partneři. Pokud jste jedním z nich, prosím věnujte zvýšenou pozornost následujícím informacím.

Co se mění pro uživatele vašeho systému?

Od 1. ledna 2025 bude semafor ve vašem ERP/CRM k dispozici pouze uživatelům registrovaným v systému Creditcheck. Pokud se uživatelé na Creditchecku nezaregistrují, nebudou mít funkci prověřování firem v ERP/CRM aktivní.

Proč tato změna?

Po 14 letech poskytování našich služeb zdarma jsme se rozhodli provést tuto změnu, abychom zajistili bezpečnější kontrolu nad poskytovanými daty, lepší klientskou podporu a cílenější řešení reklamací a dotazů. Tento krok nám umožní lépe spravovat a monitorovat poskytované služby a zajistit jejich vyšší úroveň.

Co to znamená pro vás?

Od dnešního dne můžete začít provádět potřebné technické změny v nastavení. Doporučujeme tuto změnu zahrnout do plánovaných aktualizací vašeho systému a informovat o ní vaše uživatele.

Pozor: K 31. prosinci 2024 budou deaktivovány účty vydávané od roku 2010 integračním partnerům. Od 1. ledna 2025 bude semafor dostupný pouze po registraci uživatelem.

Výhody registrace pro uživatele

Registrací v Creditchecku získají uživatelé 7 dní přístupu k plné verzi reportu zdarma, což jim umožní vyzkoušet všechny výhody. Po uplynutí této doby zůstává k dispozici základní bezplatná verze freereportu a semafor Creditcheck.

Důležité info pro programátory

Pro podrobné informace o technických krocích, které je potřeba provést, navštivte prosím následující odkaz: [Odkaz na dokumentaci]

Kontakt

Pokud máte jakékoliv dotazy nebo potřebujete další informace, neváhejte nás kontaktovat na helpdesk@creditcheck.cz nebo volejte +420 212 242 699.